Ledersparring

Ledersparring er et fortroligt mødested for dig, der ønsker at fungere bedst muligt i din rolle som leder på arbejdspladsen. Uanset om du har specifikke konflikter i forbindelse med ledelse eller mere generelle, har du mulighed for at tale med en erfaren konsulent, der kan hjælpe dig mod klarhed og sammenhæng.

Konsulentens faglige baggrund afhænger af din specifikke situation og baggrund. Hvad enten du kommer fra offentlig forvaltning eller privat erhverv har din sparringspartner selv en relevant baggrund og/eller en efteruddannelse, der kan supplere dine specifikke forhold. Vi arbejder systematisk med de forvaltningsmæssige normer og principper, der er fundamentet på din arbejdsplads. Vi vil gerne medvirke til at sikre, du kan levere kvalitet i din ledelse, hvad enten det handler om etiske dilemmaer, moralsk praksis, konflikter mellem medarbejdere og/eller andre ledere. 

Ledersparring kan foregå som fysisk møde eller pr. telefon. Hver session er individuel og tager udgangspunkt i den enkeltes problemstillinger. Møderne foregår enten hos Ledelse og Coaching eller hos virksomheden.

Som bruger af Ledersparring får du:
• Sparring på problemstillinger
• Støtte og inspiration
• Ny viden